In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Publicaties

Geweldig om in deze prachtige tijdschriften te mogen staan.

Nieuw Dahlia boek

Regelmatig bestel ik mijn Dahlia knollen bij Fam Flower Farm in Lisse. Ze hebben een prachtig assortiment van een bijzonder goede kwaliteit. De eigenaren Marlies en Linda promoten hun producten op instagram op een geweldige wijze. Zij hebben ook een eerste Dahlia boek uitgegeven, met daarin heel veel informatie over Dahlia's. Een must have. Onze Pluktuin vol met Dahlia's wordt hierin ook vermeld. Dus hoe leukkkk. Het boek is te koop via mijn webshop Pluktuin Kado en op onze open dagen. Vorig jaar ben ik bij hun in Lisse geweest en ik heb er een blogbericht over geschreven. 
Meer lezen:

Je kunt evt. op mijn blog aan de rechterzijde je emailadres invoeren en zo krijgt je automatisch mijn nieuwe blogberichten via je mail binnen. 

Youtube

Afgelopen voorjaar was onze tuin zo'n feestje, ik moest het gewoon filmen. Vooral de vogels erbij. Wow. Het filmpje heb ik op You tube gezet.

Screenshot 2023 10 16 at 14.38.15 Large 768x1018

Tijdschrift Tuinseizoen

Hoe bijzonder om in dit prachtige tijdschrift TuinSeizoen te mogen staan met een kerstreportage. 7x kerstbloemwerk met een uitgebreide werkbeschrijving. Kerstbloemwerk met vnl groennmateriaal uit onze tuin, aangevuld met een gekochte Amaryllisbloem en wat steeneik. Het blad kun je via de onderstaande link bestellen.

Meer lezen
Kerstcover 1152x775 1 1152x0 c default

Gardeners World Nl

Eind 2023 is de hele redactie van het tijdschrift Gardeners World in onze  tuin op bezoek geweest. Hoe leuk om ook eens de mensen achter het tijdschrift te ontmoeten. Je stuurt vaak je reportage per mail op en dan gaat de redactie er mee aan de slag. Dus superfijn om eens in het echt met elkaar bij te praten. We hebben dus lekker gekletst en zij hebben onder begeleiding van mij, buiten bij het kampvuur een heerlijke krans gemaakt van allemaal materiaal uit onze tuin. Van deze dag is een reportage gemaakt, zie link hieronder. Tevens, heel lief hebben ze aandacht aan mijn nieuwe kerstboek besteed. Het tijdschrift is te koop in alle boekwinkels, maar ook via Gardenersworlsmagazine

Meer lezen

Seasons 


Zo leuk het prachtige tijdschrift Seasons, heeft aandacht aan ons nieuwe boek besteed. Lees mee, via de onderstaande link:

Groen Geluk

Gardeners World.nl

In het voorjaar heb ik 3 artikelen voor het tijdschrift Gardenersworld.nl mogen maken. Via de links hieronder kun je er 2 lezen. 

Je eigen pluktuin in Engelse stijl.
Kleurrijk de zomer in met Crocosmia

Tuin Seizoen

In de  Tuinseizoen nov/dec. 2022, staat een reportage van mijn bloemwerk gefotografeerd door Modeste. Creme wit kerstwerk met alleen maar tuinbloemen rondom het thema Kerstrozen oftewel de Helleborus Verboom Beauty"s  . De Helleborus krans staat zelfs op de frontpage, hoe leukkkk. 

Meer lezen