In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Publicaties

Geweldig om in deze prachtige tijdschriften te mogen staan.

Ariadne at Home Brocante

Afgelopen voorjaar heerlijk samengewerkt met Marie voor het sfeervolle tijdschrift Ariadne at Home Brocante. Marie zorgde voor de prachtige shoots en ik heb de gehele Bloemstyling verzorgt. De reportage heeft in de mei 2019 editie gestaan.

Meer lezen:

Je kunt evt. op mijn blog aan de rechterzijde je emailadres invoeren en zo krijgt je automatisch mijn nieuwe blogberichten via je mail binnen. 

Youtube

Afgelopen voorjaar was onze tuin zo'n feestje, ik moest het gewoon filmen. Vooral de vogels erbij. Wow. Het filmpje heb ik op You tube gezet.

Selina Lake

Afgelopen jaar werd ik door Selina Lake uit Engeland benoemd tot 1 van haar favoriete instagramaccounts......Hoe leukkk . Selina is een , uit Engeland afkomstige styliste/auteur. Ze heeft meerdere prachtige boeken op haar naam staan. www.selinalake.co.uk .Haar boeken zijn te bestellen via Bol.com.
Vind je het leuk om mijn instagram account te volgen, dat kan. Via volgen kom je op mijn account.

Volgen

 Influencer: Lisanne van de Klift

Eind vorig jaar, toen de Pluktuin werkelijk in volle bloei stond, is Lisanne bij ons op bezoek geweest. Zij is heel bloemerig bezig op haar instagramaccount. Een eer om voor haar account, werk te mogen maken.

Meer lezen