In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Publicaties

Geweldig om in deze prachtige tijdschriften te mogen staan.

Nieuw Dahlia boek

Regelmatig bestel ik mijn Dahlia knollen bij Fam Flower Farm in Lisse. Ze hebben een prachtig assortiment van een bijzonder goede kwaliteit. De eigenaren Marlies en Linda promoten hun producten op instagram op een geweldige wijze. Zij hebben ook een eerste Dahlia boek uitgegeven, met daarin heel veel informatie over Dahlia's. Een must have. Onze Pluktuin vol met Dahlia's wordt hierin ook vermeld. Dus hoe leukkkk. Het boek is te koop via mijn webshop Pluktuin Kado en op onze open dagen. Vorig jaar ben ik bij hun in Lisse geweest en ik heb er een blogbericht over geschreven. 
Meer lezen:

Je kunt evt. op mijn blog aan de rechterzijde je emailadres invoeren en zo krijgt je automatisch mijn nieuwe blogberichten via je mail binnen. 

Youtube

Afgelopen voorjaar was onze tuin zo'n feestje, ik moest het gewoon filmen. Vooral de vogels erbij. Wow. Het filmpje heb ik op You tube gezet.

Tijdschrift Seasons

In het prachtige tijdschrift Seasons is mijn instagramaccount benoemd tot hun favoriete  instagramaccount van de maand Juni 2021. Hoe leuk. Op instagram plaats ik dagelijks een bloemerig berichtje met een fotootje. Je kunt mij ook volgen welliswaar alleen maar met je mobiel of tablet. Instagram Marieke.

Meer lezen

Gardeners World Nl

Afgelopen Kerst heb ik een artikel mogen schrijven aangevuld met eigen foto's voor het prachtige tuintijdschrift Gardeners World NL

Meer lezen

Seasons 


Zo leuk het prachtige tijdschrift Seasons, heeft aandacht aan ons nieuwe boek besteed. Lees mee, via de onderstaande link:

Groen Geluk

Gardeners World.nl

In het voorjaar heb ik 3 artikelen voor het tijdschrift Gardenersworld.nl mogen maken. Via de links hieronder kun je er 2 lezen. 

Je eigen pluktuin in Engelse stijl.
Kleurrijk de zomer in met Crocosmia

Tuin Seizoen

In de nieuwe Tuinseizoen die 18 okt. is uitgekomen, staat een reportage van mijn bloemwerk gefotografeerd door Modeste. Creme wit kerstwerk met alleen maar tuinbloemen rondom het thema Kerstrozen oftewel de Helleborus Verboom Beauty"s  . De Helleborus krans staat zelfs op de frontpage, hoe leukkkk. 
Het blad kun je los  bestellen voor 6,95 euro bij tuinseizoen via de link hieronder. Je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. (knipoog)

Meer lezen