In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Publicaties

Geweldig om in deze prachtige tijdschriften te mogen staan.

Nieuw Dahlia boek

Regelmatig bestel ik mijn Dahlia knollen bij Fam Flower Farm in Lisse. Ze hebben een prachtig assortiment van een bijzonder goede kwaliteit. De eigenaren Marlies en Linda promoten hun producten op instagram op een geweldige wijze. Eind augustus komt hun eerste Dahlia boek uit, met daarin heel veel informatie over Dahlia's. Een must have. Onze Pluktuin vol met Dahlia's wordt hierin ook vermeld. Dus hoe leukkkk. Het boek is eind augustus te koop via mijn webshop Pluktuin Kado  en op onze open dagen. Vorig jaar ben ik bij hun in Lisse geweest en ik heb er een blogbericht over geschreven. 
Meer lezen:

Je kunt evt. op mijn blog aan de rechterzijde je emailadres invoeren en zo krijgt je automatisch mijn nieuwe blogberichten via je mail binnen. 

Youtube

Afgelopen voorjaar was onze tuin zo'n feestje, ik moest het gewoon filmen. Vooral de vogels erbij. Wow. Het filmpje heb ik op You tube gezet.

Selina Lake

Afgelopen jaar werd ik door Selina Lake uit Engeland benoemd tot 1 van haar favoriete instagramaccounts......Hoe leukkk . Selina is een , uit Engeland afkomstige styliste/auteur. Ze heeft meerdere prachtige boeken op haar naam staan. www.selinalake.co.uk .Haar boeken zijn te bestellen via Bol.com.
Vind je het leuk om mijn instagram account te volgen, dat kan. Via volgen kom je op mijn account.

Volgen

Tijdschrift: Tuinseizoen

Afgelopen kerst stond er een prachtige kerstreportage van ons in het tuinblad TuinSeizoen. Deze reportage had ik samen met Modeste gemaakt. Ik had het bloemwerk en de styling verzorgd en Modeste heeft het supermooi vastgelegd en de tekst verzorgd. Het bloemwerk bestond hoofdzakelijk uit uitgebloeide tuinbloemen in combinatie met Amarylissen. Ook dit jaar staat er in hetzelfde blad een reportage van ons. Ik denk dat het blad half november in de meeste boekenwinkels te verkrijgen is en anders is een lidmaatschap misschien een optie. Op dit moment hebben ze een hele aantrekkelijke actie.

Meer lezen