In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Publicaties

Geweldig om in deze prachtige tijdschriften te mogen staan.

Nieuw Dahlia boek

Regelmatig bestel ik mijn Dahlia knollen bij Fam Flower Farm in Lisse. Ze hebben een prachtig assortiment van een bijzonder goede kwaliteit. De eigenaren Marlies en Linda promoten hun producten op instagram op een geweldige wijze. Zij hebben ook een eerste Dahlia boek uitgegeven, met daarin heel veel informatie over Dahlia's. Een must have. Onze Pluktuin vol met Dahlia's wordt hierin ook vermeld. Dus hoe leukkkk. Het boek is te koop via mijn webshop Pluktuin Kado en op onze open dagen. Vorig jaar ben ik bij hun in Lisse geweest en ik heb er een blogbericht over geschreven. 
Meer lezen:

Je kunt evt. op mijn blog aan de rechterzijde je emailadres invoeren en zo krijgt je automatisch mijn nieuwe blogberichten via je mail binnen. 

Youtube

Afgelopen voorjaar was onze tuin zo'n feestje, ik moest het gewoon filmen. Vooral de vogels erbij. Wow. Het filmpje heb ik op You tube gezet.

Tijdschrift Seasons

In het prachtige tijdschrift Seasons is mijn instagramaccount benoemd tot hun favoriete  instagramaccount van de maand Juni 2021. Hoe leuk. Op instagram plaats ik dagelijks een bloemerig berichtje met een fotootje. Je kunt mij ook volgen welliswaar alleen maar met je mobiel of tablet. Instagram Marieke.

Meer lezen

Gardeners World Nl

Afgelopen Kerst en Voorjaar heb ik 4 artikelen mogen schrijven aangevuld met eigen foto's.voor het prachtige tuintijdschrift Gardeners World NL

Meer lezen

Eigen huis en Tuin

In maart zijn er prachtige opnames van onze tuin gemaakt voor het TV programma Eigen huis en Tuin. Super leukkkkk.

Podcast Tuinier Kwartier

Afgelopen voorjaar ben ik geïntervieuwd door het team van Tuinierkwartier. Zij verzorgen regelmatig podcasts over tuinieren. Superleukkkk. De podcast wordt verzorgd door Petra Vijverberg en Joost van Rooijen. Via onderstaande link kun je de podcast beluisteren.

Meer lezen

Bio-Kultura

Sinds het voorjaar gebruik ik biologische potgrond van Bio-Kultura. Een potgrond zonder Turf. In deze potgrond zit nog wel een klein beetje veenmos, maar ze hopen ook dit  aan het einde van het jaar te hebben vervangen  door een duurzamer product. Want bij het delven van turf en dat weten wij eigenlijk onvoldoende, komt er heel veel CO2 vrij en daarbij verwoest het hele landschappen. Dit kan gewoon niet zo doorgaan,  daarom dit ...ADVIES.....gebruik een turfvrije potgrond, bv. Bio-Kultura

Meer lezen