In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Lezingen


Met heel veel plezier geef ik ook lezingen. Aan de hand van prachtige digitale beelden
hoop ik nog meer mensen te kunnen enthousiasmeren voor Tuinbloemen.  

Lezingen

Als vereniging, tuinclub etc. kun je mij boeken voor een anderhalf uur durende lezing. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zie hiernaast. Aan de hand van prachtige beelden neem ik de groep mee in mijn Bloemige wereld. Bij belangstelling graag tijdig contact opnemen, i.v.m. drukke agenda.

Een lezing kan ik ook evt. online geven.

Contact

Onderwerpen

Onze bloementuin op het Landgoed

Tijdens deze lezing neem ik jullie met beelden mee door onze tuin op het Landgoed. Van januari t/m december pluk ik uit onze tuin. Beelden van overdadige bloeiende Tulpen borders in het voorjaar tot boeketten en kransen van o.a. Dahlia's en Hortensia's in het najaar.

Onze op Engeland geïnspireerde Pluktuin

Alle details over onze decoratieve, op Sarah Raven geïnspireerde Pluktuin. Een pluktuin vol met 1 jarigen en Dahlia's, ondersteund door  natuurlijke constructies. Hoe is de tuin ontstaan, door wie ben ik geïnspireerd, welke 1 jarigen zaai ik voor, hoe ga ik om met Dahlia's ? Kortom op  al deze vragen komt een antwoord.

Onze bollentuin

Een lezing vol met info over hoe ik bollen plant, welke combinaties ik maak met vaste planten, waar ik de bollen inkoop, hoe ik een soort van boeket in mijn tuin creëer met bollen, welke potten ik inplant en hoe, alles over mijn voorjaars-tuintafels. Heel veel inspirerende voorjaarsboeketten, plagen etc. etc. 

Meer lezen

 

Laatste blog items

Aanmelden nieuwsbrief 'Bloemige Berichten'

Aanmelden