In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Workshops & cursussen 2019-2020

Sfeervolle bloemenworkshops en bloemschikcursussen, geïnspireerd door het seizoen.
Ieder jaar maak ik een nieuw programma met verrassende thema's en technieken.

Workshops in 2019

U kunt zich individueel of met een groep voor 1 of meerdere compleet verzorgde workshops inschrijven. Ik zorg voor prachtige seizoensgebonden materialen en ik ontvang U natuurlijk met een heerlijk kop koffie of thee in onze sfeervolle keuken.

Kortom ingrediënten genoeg voor een gezellig uitje. Een dagdeel programma neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Workshopprogramma

Cursussen in 2019

De cursus bestaat uit 8 avonden. Het is de bedoeling om op een eigentijdse, natuurlijke wijze te leren schikken. Aan de hand van een voorbeeldstuk en een uitgebreid informatieformulier, zul je zelf je materialen moeten leren verzamelen. Ik zorg voor de oase en draad, tevens zorg ik ervoor dat je voorafgaand aan elke les een foto en een informatieformulier per mail ontvangt. We beginnen om 19.30 met een heerlijk kop koffie. De avonden duren tot ongeveer 22.30.

Cursusprogramma

Reserveren | hoe het werkt

Wanneer U zich telefonisch of via de mail heeft opgegeven voor 1 of meerdere datums, krijgt u van mij een bevestiging toegezonden, daarna kunt u het bijbehorende bedrag overmaken op bankrek.nr. NL15RABO0149420234. t.n.v. “In de Boomgaard” o.v.v. de workshop datum. Let op! Na ontvangst van uw betaling is uw reservering pas definitief.

Annuleren

Annuleren kan tot 4 weken voor de workshop. U krijgt het betaalde bedrag teruggestort minus € 5,00 administratiekosten. Mocht u binnen 4 weken voor aanvang van de workshop annuleren dan bent u in verband met de inkoop van het materiaal en het reserveren van uw plek, het volledige bedrag verschuldigd. In overleg kunt u het materiaal ophalen.