BIoemwerk zomer 20234

In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Workshops & cursussen

Sfeervolle bloemenworkshops en bloemschikcursussen, geïnspireerd door het seizoen.
Ieder jaar maak ik een nieuw programma met verrassende thema's en technieken.

BIoemwerk zomer 202310

Workshops in 2023-2024

Je kunt je individueel of met een groep voor 1 of meerdere compleet verzorgde workshops inschrijven. Ik zorg voor prachtige seizoensgebonden materialen en ik ontvang je natuurlijk met een heerlijk kop koffie of thee in onze sfeervolle keuken.

Kortom ingrediënten genoeg voor een gezellig uitje. Een dagdeel programma neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Workshopprogramma
BIoemwerk zomer 20234 001

Cursussen in 2023-2024

De cursus bestaat uit 7 lessen. Het is de bedoeling om op een eigentijdse, natuurlijke wijze te leren schikken. Aan de hand van een voorbeeldstuk en een uitgebreid informatieformulier, zul je zelf je materialen moeten leren verzamelen. Ik zorg voor de oase en draad, tevens zorg ik ervoor dat je voorafgaand aan elke les een foto en een informatieformulier per mail ontvangt. We beginnen om 19.30 met een heerlijk kop koffie. De avonden duren tot ongeveer 22.30. De lessen overdag beginnen om  9.30 uur.

Cursusprogramma

BIoemwerk zomer 20235 001

Reserveren | hoe het werkt

Je  kunt je aanmelden voor 1 of meerdere workshops, de  betaling vindt automatisch plaats na elke workshop aanmelding. Dus boek je  voor 3 workshops, betaal je 3 keer. Je kunt per workshop 1 of meerdere mensen aanmelden. Na de betaling krijg je automatisch een bevestiging toegestuurd.

Ontvang je geen bevestiging, controleer dan ook je Ongewenste email/Spambox, heb je daar ook geen bevestiging in ontvangen, mail mij dan even. 

Voor de 7 dlg. cursus kun je je plaatsen op mijn wachtlijst, klik hier en vul onderaan het formulier in. 

BIoemwerk zomer 20235

Annuleren

Annuleren kan tot 4 weken voor de workshop. Je krijgt het betaalde bedrag teruggestort minus € 5,00 administratiekosten. Mocht je binnen 4 weken voor aanvang van de workshop annuleren dan ben je in verband met de inkoop van het materiaal en het reserveren van je plek, het volledige bedrag verschuldigd. In overleg kun je het materiaal ophalen.