In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Pluktuinkadootjes

Hoe leuk is het om iemand te verrassen of jezelf heel blij te maken door een Pluktuin gerelateerd kadootje te bestellen? B.v. mijn boekje, of voor een Bloemige vriendin een doosje vol met hippe Pluktuin gerelateerde kadootjes. Je kunt het online bestellen, betalen en ik verstuur ze voor je , naar jezelf of als een kadootje naar iemand die je hiermee heel blij kan maken, zeker in deze tijd. Tijdens de bestelling kun je evt. een ander bezorgadres doorgeven. 

Je kunt ook Pluktuin Plateautjes afhalen, zie helemaal
onderaan deze pagina. Hoe leuk,
zeker in de Dahliatijd die komen gaat.

Maar je kunt je ook laten  informeren en/of inspireren door een gave online Pluktuincursus te volgen.
Heel veel mogelijkheden dus om permanent in een soort van 
Pluktuin bubbel te bivakeren. 
link blog, voor meer info  Hieronder alle Bloemige bestelmogelijkheden. Pluktuin cursus Online
Binnenkort meer hierover

Pluktuin boekje10,00 euro

Een boekje over onze op Engeland geïnspireerde Pluktuin. Heel informatief en bovenal heel inspirerend. Met veel practische tips, allemaal op mijn eigen ervaring gebaseerd. Een boekje vol met sfeervolle foto's van de tuin, van alle 1 jarigen, Dahlia's en .....van het bloemwerk wat ik met deze specifieke bloemen maak. Dus ja...... hoe leuk.

Pluktuin
schaartje


6,95 euro

Ik hou van decoratief en mooi gereedschap, alleen al voor het plaatje, haha. Dan hoort dit schaartje er gewoon helemaal bij. Ik gebruik het om bloemen te knippen en ....heel decoratief met het fotograferen van mijn bloemen voor mijn blog.

Pluktuinboek en schaartje


15,95 euro

Het Pluktuinboekje ter inspiratie en een schaartje om gelijk lekker aan de slag te gaan met bloemen. 

Pluktuinboek,
schaar en etui


21,95 euro

Ik heb in de tuin altijd dit etui bij mij.Hier kan ik mijn snoeischaar in opbergen, maar ik heb het ook direct weer bij de hand. Dit etui bevestig ik aan mijn riem, staat ook nog eens heerlijk stoer. I love it. Leuk in combinatie met het boekje en schaartje om kado te geven.

Pluktuin
boekje en minisnoei
schaar

16,95 euro

Een boekje over onze op Engeland geïnspireerde Pluktuin in combinatie met een heerlijk mini snoeischaartje. Leuk kadooootttje!!!

Pluktuin
minisnoei
schaar


7,95 euro

Dit is nou wat je noemt een practisch bloemenschaartje. Ideaal om mee je pluktuin in te gaan, makkelijk om op te bergen etc. en nog schattig om te zien ook.

Pluktuin
Boeken plus gereedschap


52,95 euro

Hoe blij kun je van deze combinatie kadootjes worden. Mijn boekje in combinatie met het boek van Fam Flower Farm. Een boek vol met de meest mooie Dahlia's met heel veel info en.....onze Pluktuin. Daarnaast onontbeerlijk, bloementouw en een minisnoeischaartje.

Pluktuin Boeken
42,75 euro

Hoe heerlijk is het om met deze 2 boeken zometeen de winter te overleven.....Haha. Nee met deze 2 boeken over Dahlia's en Pluktuin bivakeer je in een constante FLOWERHEAVEN.

Pluktuin
schort
met gereedschap

38,95 euro

Deze schort is niet alleen heel handig voor al je tuingereedschap, maar hij is ook nog eens heel hip. Hoe leukkkk, vooral de strik van leer. Lekker stoer.  Bij dit kadootje hoort ook een minisnoeischaar en mini hark plus mini schep en natuurlijk het bloementouw. Een heerlijke gevulde schort dus.

Pluktuin
Prikker


16,95 euro

Deze traditionele prikker is onmisbaar bij losse arrangementen. Op deze manier kun je zonder oase prachtig boeketten schikken bv in een schaal . Het is heel zwaar en blijft prima op zijn plek liggen. Superfijn in gebruik. De prikker is 62 bij 62 mm en 22mm hoog.

Kruidenrek en Bloemenpers


24,95 euro

Droogbloemen zijn weer helemaal hip. Dit is een zg. Kruidenrekje wat je op kunt hangen en waar je bosjes bloemen uit je tuin aan kunt hangen om te drogen. Heel practisch en...heel decoratief. Daarnaast een houten bloemenpers om je bloemen mooi plat te drogen. 

2 Vintage gieters55,95 euro

Ik ben verzot van gieters en zeker oude gieters vind ik onweerstaanbaar. Dit zijn 2 nieuwe gieters na oud model. Super fijn in gebruik, maar zeker ook heel mooi qua styling.

Pluktuin schort met toebehoren.      
41,95 euro

Een hele mooie gevormde Pluktuinschort van spijkerstof, met  leren linten die je om je middel kunt slaan, heel ideaal om tijdens je tuinwerk je gereedschap in op te bergen. Gecombineerd met mijn Pluktuinboekje, minisnoeischaar en decoratief bindtouw. Superkadootje.

Pluktuin mand met toebehoren.

49,95 euro

Een bruinkleurige plukmand, gevuld met een heel handig pluktuinschortje van spijkerstof, een minisnoeischaar en bindtouw. Een heel leuk kadootje voor een hippe Pluktuinfreak..

Plukmand met toebehoren.      
                                 32,95 euro

Een originele bruine Pluktuinmand na Engels model gevuld met een minisnoeischaar en decoratief bindtouw voor je tuinboeketten.

Droogbloemen tools

59,95 euro

Dit is echt heel erg leuk. 3 lagen van kistjes met bodems van gaas. Kistjes die je kunt stapelen. Op het gaas kun je je zaaddozen laten drogen, maar natuurlijk ook je bloemen. Gecombineerd met een bloemenpers en een droogbloemenrek, waar je je bloemen aan kunt hangen om ze te drogen. Hoe komen wij de winter doorrrr. Nou zo!

Verzameling zinken gieters

54,95 euro

In de tuin heb ik vaak alle zinken gieters bij elkaar staan. 1 Grote verzameling, dat oogt zo moooiiii. Dit zijn 3 gieters in verschillende maten. 4,6 -3,5- 0,75 litr.

Pluktuinkist


48,75 euro

Ook in mijn tuinhok probeer ik het een beetje te stylen. Je kent dat wel...al je oude potten, gieters, labels, een beetje zaad etc. Hoe leuk dat je zo een kistje op een mooie plek neerzet met een doosje voor de mooiste zaadjes, een minigieter, kleine oudlijkende terracottapotjes, touw en een papierpotjes-maker.

Terracotta
potjes

38,95 euro

Een verzameling nieuwe terracotta potjes naar oud model. Een vierkant zaaibakje van 226 mm bij 226 mm. met bijbehorende schaal, een pot van 163 mm. met schaal en 5 kleine potjes. Helemaal verliefd.

Pluktuin Rozenboog

55,95 euro

Deze geweldige rozenboog van 2,17 mtr. hoog en 152,5 mtr. breed is een echte aanvulling in je Pluktuin.

Pluktuin
Doosje

49,95 euro
 

Dit is echt een kadootje voor iemand die het heerlijk vind om de tuin in te lopen en te kunnen plukken. In dit doosje zitten alle ingredienten waar je haar of jezelf denk ik heel blij mee kunt maken. Mijn boekje, 2 oudlijkende terracottapotjes, schaartje, mooi touw om je boeket mee te binden,zinken schaaltje met flesjes waar je de bloemen in kunt plaatsen en leistenen plantenlabels met potlood. 

Pluktuin Plateau


28,95 euro

Het is weer helemaa hip om bloemen te drogen, droogboeketten mogen weer. Back to the seventees. Dit kadootje is  in die sfeer. Een mooi zinken pateautje met 5 glazen fesjes gevuld met droogboemen in de wit/creme natural tinten, heel puur.

Droogboeket


21,95 euro

Een prachtig mooi droogboeket in naturalkeuren. Geschikt ala de oude meesters. Met oa. mooie grassen. Je hebt de hele winter pezier van dit boeket.

Glazen verzameing

31,95 euro

Hoe hip is het om op 1 van je kleine tafeltjes zo een glazen accubakje neer te zetten. In het bakje staan 4 glazen vaasjes. Er zit een klein boeketje droogbloemen bij waarmee je de glaasjes kunt vullen. Heel houdbaar, maar je kunt je vaasjes natuurlijk ook vullen met een supergave verzameling bloemetjes uit je tuin. Dit accubakje is 15 bij 15 bij 16 cm. hoog.

Gevulde Pluktuin mand


59,95 euro

Een originele pluktuinmand, gevuld met mijn boekje, een groot droogbloemen boeket, schaartje en decoratief bloembindtouw. De mand is plat en ideaal om mee te nemen je tuin in en om daarin je geplukte bloemen te leggen. Typical English, hoort gewoon bij een bloemenvrouw.

Gevulde Pluktuin         mand           


49,95 euro

Een originele pluktuinmand, gevuld met een groot droogbloemen boeket, schaartje en decoratief bloembindtouw. De mand is plat en ideaal om mee te nemen je tuin in en om daarin je geplukte bloemen te leggen. Typical English, hoort gewoon bij een bloemenvrouw.

Gevuld Pluktuin vaasje geel


29,95 euro

Een geel hip vaasje geïnspireerd door een knoflook. Een vaasje met 3 halzen. Echt een supervaasje om je tuinbloemen hierin te schikken. Hier zitten de bijpassende droogbloemen bij. Een echt wowww vaasje.
Het vaasje is 16,5 cm. hoog.

Gevuld Pluktuin vaasje bruin


29,95 euro

Een bruin hip vaasje geÏnspireerd door een knoflook. Een vaasje met 3 halzen. Echt een supervaasje om je tuinbloemen hierin te schikken. Hier zitten de bijpassende droogbloemen bij . Een echt wowwww vaasje.

Gevuld Knoflook vaasje groot

46,95 euro

Dit is een gave vaas, een zg. knoflookvaas in het geel met 3 tuiten. 20 Cm. hoog gevuld met een super gevarieerd 

Bruin of Geel Pluktuin-vaasje 

16,95 euro

Een prachtig vaasje met 3 tuitjes. Zonder bloemen geleverd. Zo leuk om met plukbloemen te vullen. Je kunt aangeven of je voor bruin gaat, zoals op de foto of dat je voor de gele kiest. Het vaasje is 16,5 cm. hoog

Okergeel Pluktuin-vaasje

18,95 euro

Een prachtig honingkleurig vaasje met verschillende tuitjes. Makkelijk om hier iets moois van te maken. Het vaasje is 15 cm. hoog.

 Pluktuin cursus online

BESTEL

Binnenkort meer inormatie hierover.

Pluktuin-          kado               


71,50 euro

Wil je nu echt iemand verrassen dan is dit het ultieme kado. De gieter alleen al. Na oud engels model, supergaaf. Verder een originele Plukmand, mijn Pluktuin inpiratieboekje, het decoratieve schaartje en mooi bindtouw om boeketten mee vast te binden. Ik word hier heeeelll blij van. 

Engelse gieter32,95 euro

Met deze, door ude Engelse gieters geïnspireerde gieter maak je je tuin een stuk gezelliger. Geen plastic gieter, geen knalkleuren, ,geen moderne gieter. Maar een tijdloze gieter die door al die jaren heen gebleven is en thuis hoort in jou cottagegarden.        (5,55 litr.)

Knie beschermers14,50 euro

Ik ga de tuin niet in zonder deze kniebeschermers. Ik vind ze heerlijk, ze blijven goed zitten en je kunt op je knieén, wat ik dus veel doe, de tuin door. Geen kussentjes die je mee moet zeulen. Supermakkelijk.

Lathyrussen
rek


21,95 euro

Dit rek kun je alleen bestellen en bij mij thuis afhalen. Het rek is 24 bij 24 cm. en 150 cm. hoog. Ideaal om ze in de tuin te gebruiken voor het ondersteunen van je Lathyrussen, maar omdat hij zo smal is , kun je hem ook ideaal gebruiken voor in een pot. Bij mij staat tie alllllll. Zo gaaf.

Workshop Pakket

51,50 euro

Hoe fijn is het om in deze tijd heerlijk creatief bezig te zijn, evt. samen met een vriendin. Super toch.  Nou dat kan met dit pakket. Ik stuur jullie alle materialen toe om deze heerlijke krans op stok te kunnen maken. Met een duidelijke werk beschrijving. De krans kunnen je trouwens ook heel mooi op een schaal leggen of aan je deur hangen. De staander is 70 cm. hoog. Je kunt dit pakket bestellen tot en met 1 november. Je materialen worden vrijdag 6 nov. thuis bezorgd, dan kun het die week gebruiken. Bestel je voor 2 pers. dan krijg je dit superhippe Pluktuinschaartje kado.

Pluktuin plateautjes

Sinds kort kun je in het tuinseizoen (april t/m september)  vóór elke vrijdag bij ons een zg. Pluktuin Plateautje bestellen. Een plateautje naar eigen keuze, met daarop een aantal verschillende vaasjes gevuld met de meest mooie tuinbloemen geschikt tot een heerlijke PLUKTUIN  sfeertje. Hoe leukkkk.
Je kunt het hier online bestellen, betalen en op vrijdagmiddag kun je je bestelling mooi verpakt en goed vervoerbaar afhalen in mijn tuinatelier in Leusden. Je kunt gelijk de tuin nog even bekijken en  er evt. een heerlijke Treekerwandeling aan vast knopen, kortom mogelijkheden genoeg om het weekend goed te beginnen. Niet alleen gezellig voor jezelf, maar ook super leuk om iemand
met een heel origineel kado te verrassen. 

Het plateau kun je hieronder uit kiezen, elk plateau heeft een nummer en elke maand heb ik weer nieuwe plateaus. De kleuren van de bloemen zijn de kleuren van mijn Pluktuin, in het voorjaar wit, wit/geel soms in combinatie met een ander kleurtje , in de zomer in een heerlijke mix rood/oranje/zalm en rose tinten. Dus het kunnen andere tinten/bloemen zijn dan het plaatje je laat zien. Het zijn  allemaal seizoensbloemen uit de tuin. Bij het plateautje voeg ik een heel mooi kaartje met daarop alle namen van de Plukbloemen. 
Link blog voor meer informatieI.v.m. Corona, blijven wij op gepaste afstand, ook is er de mogelijkheid om het Plateautje vrijdagmiddag gratis te laten bezorgen in Leusden en Woudenberg.

Plukplateau 1 
59.95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Dit plateau bestaat uit een langwerpige houten plank met daarop 11 verschillende glazen vaasjes, gevuld met de meest mooie Plukbloemen.

Plukplateau 2 
28,95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Deze glazen vitrinekastjes leveren altijd prachtige plaatjes op wanneer ze zijn gevuld. In het kastje staan 4 gevulde glazen vaasjes. De bak is 10 cm hoog, en 18 bij 16 cm. breed. Het is dus een  langwerpige bak, die iets kleiner is als op de bovenstaande foto.

Plukplateau 3 
42,50 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Een geribbeld zinken plateau wordt gevuld met 7 verschillende vaasjes, allemaal gevuld met de meest mooie tuinbloemen.

Plukplateau 4 
16.95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Op een zinken plateautje staan 3 vaasjes, die gevuld worden tot een heel sfeervol geheel. Je kunt er evt. 2 naast elkaar neerzetten.

Aanmelden nieuwsbrief 'Bloemerige Berichten'

Aanmelden