In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Pluktuinkadootjes

Hoe leuk is het om iemand te verrassen of jezelf heel blij te maken door een Pluktuin gerelateerd kadootje te bestellen? B.v. mijn boekje, of voor een Bloemige vriendin een doosje vol met hippe Pluktuin gerelateerde kadootjes. Je kunt het online bestellen, betalen en ik verstuur ze voor je , naar jezelf of als een kadootje naar iemand die je hiermee heel blij kan maken, zeker in deze tijd. Tijdens de bestelling kun je evt. een ander bezorgadres doorgeven. 

Je kunt ook Pluktuin Plateautjes afhalen, zie helemaal
onderaan deze pagina. Hoe leuk,
zeker in de Dahliatijd die komen gaat.

Maar je kunt je ook laten  informeren en/of inspireren door een gave online Pluktuincursus te volgen.
Heel veel mogelijkheden dus om permanent in een soort van 
Pluktuin bubbel te bivakeren. 
link blog, voor meer info  Hieronder alle Bloemige bestelmogelijkheden. Pluktuin cursus Online
Binnenkort meer hierover

Pluktuin boekje10,00 euro

Een boekje over onze op Engeland geïnspireerde Pluktuin. Heel informatief en bovenal heel inspirerend. Met veel practische tips, allemaal op mijn eigen ervaring gebaseerd. Een boekje vol met sfeervolle foto's van de tuin, van alle 1 jarigen, Dahlia's en .....van het bloemwerk wat ik met deze specifieke bloemen maak. Dus ja...... hoe leuk.

Pluktuin
schaartje


6,95 euro

Ik hou van decoratief en mooi gereedschap, alleen al voor het plaatje, haha. Dan hoort dit schaartje er gewoon helemaal bij. Ik gebruik het om bloemen te knippen en ....heel decoratief met het fotograferen van mijn bloemen voor mijn blog.

Pluktuinboek en schaartje


15,95 euro

Het Pluktuinboekje ter inspiratie en een schaartje om gelijk lekker aan de slag te gaan met bloemen. 

Pluktuinboek,
schaar en etui


21,95 euro

Ik heb in de tuin altijd dit etui bij mij.Hier kan ik mijn snoeischaar in opbergen, maar ik heb het ook direct weer bij de hand. Dit etui bevestig ik aan mijn riem, staat ook nog eens heerlijk stoer. I love it. Leuk in combinatie met het boekje en schaartje om kado te geven.

Pluktuin
Doosje

49,95 euro
 

Dit is echt een kadootje voor iemand die het heerlijk vind om de tuin in te lopen en te kunnen plukken. In dit doosje zitten alle ingredienten waar je haar of jezelf denk ik heel blij kunt maken. Mijn boekje, 2 oudlijkende terracottapotjes, schaartje, mooi touw om je boeket mee te binden,zinken schaaltje met flesjes waar je de bloemen in kunt plaatsen en leistenen plantenlabels met potlood. 
Meer lezen 

Pluktuin
Doosje

61,95euro

Een doosje vol met leuke kadootjes, allemaal Pluktuin gerelateerd. Mijn Pluktuinboek, mooi decoratief bindtouw, schaartje, leistenenplantenlabels plus bijbehorend potlood, 2 terracotte potjes en een plateautje met 5 flesjes die je kunt vullen met het gemengde hippe boeketje droogbloemen. Hoe verras je iemand? Nou zo dus.....

Pluktuin Plateau


28,95 euro

Het is weer helemaal hip om bloemen te drogen, droogboeketten mogen ook weer. Back to the seventees. Dit kadootje is helemaal in die sfeer. Een mooi zinken plateautje met daarop 5 glazen vaasjes, gevuld met mooie droogbloemen in  wit/creme naturel tinten. Niks geverfd, heel puur.

Pluktuin Plateau plus schaartje

34,95 euro

Een zinken schaaltje met daarop 5 glazen flesjes gevuld met een combinatie van prachtige naturelkleurige droogbloemen. Aangevuld met zo'n hip schaartje. Hoe kom je de winter door?

Pluktuin kado


26,95 euro

Wekelijks maak ik voor thuis op tafel een zg. Pluktuin Plateautje, een mooie schaal met daarop een aantal vaasjes, gevuld met de meest mooie Plukbloemen. Nou met dit kadootje kun je zelf aan de slag. Een zinken schaaltje, 5 glazen vaasjes, schaartje en natuurlijk heel mooi decoratief bindtouw.

Droogboeket glazenvaas lichtje

31,50 euro

Voor glaswerk en naturel tinten kun je mij wakker maken. Helemaal hip en zo puur. Heerlijk. In het kadodoosje zit een prachtige glazen vaas een bijbehorend boeket van droogbloemen en een heel hip lichtje op voetjes.

Droogboeket


21,95 euro

Een heel mooi droogboeket in naturelkleuren. Prachtig geschikt ala de Oude meesters, met oa. mooie grassen. HIer heb je de hele winter plezier van. .

Glazen Verzameling

31,95 euro

Hoe hip is het om op 1 van je kleine tafeltjes zo een glazen accubakje neer te zetten. In het bakje staan 4 glazen vaasjes. Er zit een klein boeketje droogbloemen bij waarmee je de glaasjes kunt vullen. Heel houdbaar, maar je kunt je vaasjes natuurlijk ook vullen met een supergave verzameling bloemetjes uit je tuin. Dit accubakje is 15 bij 15 bij 16 cm. hoog.

Gevulde Pluktuin mand
half aug. weer leverbaar

59,95 euro

Een originele pluktuinmand, gevuld met mijn boekje, een groot droogbloemen boeket, schaartje en decoratief bloembindtouw. De mand is plat en ideaal om mee te nemen je tuin in en om daarin je geplukte bloemen te leggen. Typical English, hoort gewoon bij een bloemenvrouw.

Gevulde Pluktuin         mand            half aug. weer leverbaar

49,95 euro

Een originele pluktuinmand, gevuld met een groot droogbloemen boeket, schaartje en decoratief bloembindtouw. De mand is plat en ideaal om mee te nemen je tuin in en om daarin je geplukte bloemen te leggen. Typical English, hoort gewoon bij een bloemenvrouw.

Gevuld Knoflook vaasje geel


29,95 euro

Een geel hip vaasje geïnspireerd door een knoflook. Een vaasje met 3 halzen. Echt een supervaasje om je tuinbloemen hierin te schikken. Hier zitten de bijpassende droogbloemen bij. Een echt wowww vaasje.
Het vaasje is 16,5 cm. hoog.

Gevuld Knoflook vaasje bruin


29,95 euro

Een bruin hip vaasje geÏnspireerd door een knoflook. Een vaasje met 3 halzen. Echt een supervaasje om je tuinbloemen hierin te schikken. Hier zitten de bijpassende droogbloemen bij . Een echt wowwww vaasje.

Gevuld Knoflook vaasje groot

46,95 euro

Dit is een gave vaas, een zg. knoflookvaas in het geel met 3 tuiten. 20 Cm. hoog gevuld met een super gevarieerd 

Creme pot
Droogbloemen

56,95 euro

Een hele mooie creme kleurige aardewerken pot van 24 cm. hoog gevuld met natural kleurige droogbloemen. Op de foto links.

Creme vaas
Droogbloemen

25,95 euro

Een hele mooie creme kleurige aardewerken pot van 20 cm. hoog, gevuld met natural kleurige droogbloemen.Op de foto rechts.

 Pluktuin cursus online

BESTEL

Binnenkort meer inormatie hierover.

Pluktuin
       kado             
  half aug.weer leverbaar

71,50 euro

Wil je nu echt iemand verrassen dan is dit het ultieme kado. De gieter alleen al. Na oud engels model, supergaaf. Verder een originele Plukmand, mijn Pluktuin inpiratieboekje, het decoratieve schaartje en mooi bindtouw om boeketten mee vast te binden. Ik word hier heeeelll blij van. 

Engelse gieter


32,95 euro

Met deze, door ude Engelse gieters geïnspireerde gieter maak je je tuin een stuk gezelliger. Geen plastic gieter, geen knalkleuren, ,geen moderne gieter. Maar een tijdloze gieter die door al die jaren heen gebleven is en thuis hoort in jou cottagegarden.        (5,55 litr.)

Knie beschermers


14,50 euro

Ik ga de tuin niet in zonder deze kniebeschermers. Ik vind ze heerlijk, ze blijven goed zitten en je kunt op je knieén, wat ik dus veel doe, de tuin door. Geen kussentjes die je mee moet zeulen. Supermakkelijk.

Lathyrussen
rek

21,95 euro

Dit rek kun je alleen bestellen en bij mij thuis afhalen. Het rek is 24 bij 24 cm. en 150 cm. hoog. Ideaal om ze in de tuin te gebruiken voor het ondersteunen van je Lathyrussen, maar omdat hij zo smal is , kun je hem ook ideaal gebruiken voor in een pot. Bij mij staat tie alllllll. Zo gaaf.

Pluktuin plateautjes

Sinds kort kun je in het tuinseizoen (april t/m september)  vóór elke vrijdag bij ons een zg. Pluktuin Plateautje bestellen. Een plateautje naar eigen keuze, met daarop een aantal verschillende vaasjes gevuld met de meest mooie tuinbloemen geschikt tot een heerlijke PLUKTUIN  sfeertje. Hoe leukkkk.
Je kunt het hier online bestellen, betalen en op vrijdagmiddag kun je je bestelling mooi verpakt en goed vervoerbaar afhalen in mijn tuinatelier in Leusden. Je kunt gelijk de tuin nog even bekijken en  er evt. een heerlijke Treekerwandeling aan vast knopen, kortom mogelijkheden genoeg om het weekend goed te beginnen. Niet alleen gezellig voor jezelf, maar ook super leuk om iemand
met een heel origineel kado te verrassen. 

Het plateau kun je hieronder uit kiezen, elk plateau heeft een nummer en elke maand heb ik weer nieuwe plateaus. De kleuren van de bloemen zijn de kleuren van mijn Pluktuin, in het voorjaar wit, wit/geel soms in combinatie met een ander kleurtje , in de zomer in een heerlijke mix rood/oranje/zalm en rose tinten. Dus het kunnen andere tinten/bloemen zijn dan het plaatje je laat zien. Het zijn  allemaal seizoensbloemen uit de tuin. Bij het plateautje voeg ik een heel mooi kaartje met daarop alle namen van de Plukbloemen. 
Link blog voor meer informatieI.v.m. Corona, blijven wij op gepaste afstand, ook is er de mogelijkheid om het Plateautje vrijdagmiddag gratis te laten bezorgen in Leusden en Woudenberg.

Plukplateau 1 
59.95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Dit plateau bestaat uit een langwerpige houten plank met daarop 11 verschillende glazen vaasjes, gevuld met de meest mooie Plukbloemen.

Plukplateau 2 
28,95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Deze glazen vitrinekastjes leveren altijd prachtige plaatjes op wanneer ze zijn gevuld. In het kastje staan 4 gevulde glazen vaasjes. De bak is 10 cm hoog, en 18 bij 16 cm. breed. Het is dus een  langwerpige bak, die iets kleiner is als op de bovenstaande foto.

Plukplateau 3 
42,50 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Een geribbeld zinken plateau wordt gevuld met 7 verschillende vaasjes, allemaal gevuld met de meest mooie tuinbloemen.

Plukplateau 4 
16.95 euro
Af te halen vrijdagmiddag in mijn tuinatelier Leusden.

Op een zinken plateautje staan 3 vaasjes, die gevuld worden tot een heel sfeervol geheel. Je kunt er evt. 2 naast elkaar neerzetten.

Aanmelden nieuwsbrief 'Bloemerige Berichten'

Aanmelden