Workshoppakket:
Bloemen Waterval
Verzenddatum 13 of 14 okt.

Leuk om zelf te maken. Je ontvangt thuis een doos met de meest mooie materialen en een werkbeschrijving, met duidelijke foto's hoe je het stuk kunt maken.

Dit pakket heeft een vaste verzenddatum.
Je kunt dit pakket bestellen tot 7 oktober 2022  en je kunt kiezen voor de volgende verzenddata.13 of 14 okt. 2022. Geef bij opmerkingen graag jouw keuze voor een datum aan. 

Je maakt een ruim 1 mtr. lange, smalle  waterval van takken die je op kunt hangen. Hiertussen verwerk je lampiontakken, bessen, bottels en andere prachtige najaars  materialen die mooi indrogen.  Een heel sfeervolstuk die je zowel binnen als buiten op kunt hangen en waar je heel veel plezier aan gaat  beleven. Hoe leuk om dit thuis of op locatie, zelf of met vriendinnen te maken. Je kunt het trouwens ook kado geven of als kerstpakket. Dit workshoppakket is een heel volledig pakket, je hoeft zelf niets aan te schaffen. Zorg zelf wel voor een mes en een snoeischaar wanneer je het gaat maken.

(De foto is geen weergave van het stuk, het stuk lijkt erop, maar is langer en meer oranje/rood van kleur ook hangt er geen houten pegel aan.)

59,95 euro