Workshop pakket:
Klokjes Krans
Verzenddatum 23, 24 of 28 nov

Leuk om zelf te maken. Je ontvangt thuis een doos met de meest mooie materialen en een werkbeschrijving  met duidelijke foto's hoe je het stuk kunt maken.

Dit pakket heeft een vaste verzenddatum.
Je kunt dit pakket bestellen tot 19 november 2022  en je kunt kiezen voor de volgende verzenddata.23, 24 of 28 november 2022. Geef bij opmerkingen graag jouw keuze voor een datum aan. Neem ruimte, want het is Sinterklaastijd, dus lastig te bepalen wanneer het pakket bezorgd wordt.

Aan een ijzeren staander hang je een zelfgemaakt takkenkrans op die bij elkaar wordt gehouden door 2 klokjes. De takkenkrans maak je met hele mooie materialen op zoals malusappeltjes, dadel, steeneik etc. De krans is ook prachtig om zonder staander aan bv. een deur op te hangen. De krans is ongeveer 50 cm. lang. Zonder staander kun je hem evt. iets langer maken, dat kun je zelf bepalen.

Je kunt  thuis of op locatie  evt. samen met een vriendin het stuk maken. Maar ook geweldig om het kado te geven, bv. met kerst als kerstpakket of als activiteit tijdens een feestje met vriendinnen. 

UITVERKOCHT 49,95 euro