Pluktuin Plateaus
Sinds vorig jaar kun je in het tuinseizoen (april t/m september)  vóór elke vrijdag bij ons een zg. Pluktuin Plateautje bestellen. Een plateautje naar eigen keuze, met daarop een aantal verschillende vaasjes gevuld met de meest mooie tuinbloemen geschikt tot een heerlijke PLUKTUIN  sfeertje. Hoe leukkkk.
Je kunt het hier online bestellen, betalen en op vrijdagmiddag kun je je bestelling mooi verpakt en goed vervoerbaar afhalen in mijn tuinatelier in Leusden. Je kunt gelijk de tuin nog even bekijken en  er evt. een heerlijke Treekerwandeling aan vast knopen, kortom mogelijkheden genoeg om het weekend goed te beginnen. Niet alleen gezellig voor jezelf, maar ook super leuk om iemand 
met een heel origineel kado te verrassen.  
Het plateau kun je hieronder uit kiezen, elk plateau heeft een nummer en elke maand heb ik weer nieuwe plateaus. De kleuren van de bloemen zijn de kleuren van mijn Pluktuin, in het voorjaar wit, wit/geel soms in combinatie met een ander kleurtje , in de zomer in een heerlijke mix rood/oranje/zalm en rose tinten. Dus het kunnen andere tinten/bloemen zijn dan het plaatje je laat zien. Het zijn  allemaal seizoensbloemen uit de tuin. Bij het plateautje voeg ik een heel mooi kaartje met daarop alle namen van de Plukbloemen.