In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Online: In de Pluktuin 15 en 16 mei.

Lieve allemaal, helaas kan de workshop op vrijdagmiddag 15 en zaterdagmorgen 
16 mei niet doorgaan ivm. de Corona maatregelen. Maar met deze online mini
cursus wil ik jullie toch graag een klein beetje informatie over onze Pluktuin verschaffen en....ik heb hieronder een filmpje toegevoegd, waarin ik precies uitleg hoe je de constructie kunt maken. Dus bij deze heeeeeelllll veeel inspiratie toegewenst. 

Copieright.

Geniet van deze online minicursus, deze is met veel postieve energie en liefde door mij zelf gemaakt, speciaal voor jullie. Deze cursus is mijn eigendom. Respecteer
 mijn auteursrechten, je hebt toestemming van mij  nodig om het te gebruken voor andere doeleinden. Je kunt het dus niet delen met derden.

Blogberichten over onze Pluktuin

Hieronder heb ik allemaal linken geplaatst, wanneer je hierop drukt kom je op een blogbericht over onze Pluktuin. Hoe leuk. Ik hoop jullie op deze manier te informeren over mijn keuze aan Dahlia's, en mijn Plukbloemen.

*Plukbloemen
*Dahlia's van Fam.Flower Farm
*Pluktuin 2019
*Verzot op Gladiolen

We hopen dat jullie eind augustus 29 en 30 augustus onze tuin samen met nog 3 andere prachtige Dahlia tuinen kunt bezoeken, tijdens het zg. Dahlia Spektakel.  Hou mijn site www.mariekenolsen.nl/tuinopenstelling in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees meer.

Filmpje Constructie 

HIerboven heb ik een filmpje toegevoegd, waarin ik uitleg hoe ik de constructie gemaakt heb. Ik ben enorm door tuinen in Engeland geïnspireerd. Hier gebruiken ze nl. heel veel snoeihout om planten te ondersteunen. Allemaal natuurlijke constructie's. De 1 is nog mooier dan de andere.  Met name de Pluktuin van Sarah Raven is 1 groot feestje, maar ook Parham House/Garden is zo'n grote inspiratiebron. Hieronder heb ik de linken staan naar blogberichten die ik gemaakt heb over deze tuinen. Zeg, heel veel plezier en successss.

*Parham House
*Pluktuin van Sarah Raven-zomer
*Pluktuin van Sarah Raven-voorjaar
*Pluktuin van Sarah Raven-najaarLaatste Blogitems