In de Boomgaard
Kleurt je seizoen!

Naar Blog

Online: Hangboeketjes

Lieve allemaal, ondanks alle voorzorgsmaatregelen en het besef dat jullie aardig veilig bij mij kunnen schikken, wil ik bij deze piek even voorzichtig zijn en de les liever  online aan jullie geven. In de hoop om in december weer samen met elkaar op de Treek te kunnen zijn. Hierover zal ik jullie op de hoogte houden. Maar nu geen corona verhaal meer , maaaaaarrr leuke dingen. Ik heb met veel plezier samen met Robert een filmpje gemaakt mbt. Hangboeketjes. Ik vind het zelf een heerlijk stuk, beetje nonchalant, niet te lastig maken, met een geweldig effect. In het filmpje hieronder leg ik uit, hoe je het kunt maken. Maar geef vooral je eigen draai eraan. Heel erg leukkk zou het zijn, wanneer je als je het stuk gemaakt hebt, dat je dan een fotootje van je stuk stuurt naar 06-25105262 . Ik ga een 8 dlg. groepsapp aanmaken en dan plaats ik de foto's van jullie in die groep. Mocht je het leuk vinden om meer bloemwerk gerelateerde berichten in die app te plaatsen dan kan dat. Alleen als je dit leuk vindt hoor. Ik denk maar zo, FLOWERS MAKE YOU HAPPY  en als wij elkaar op deze manier iets vrolijker kunnen  maken, hoe leukkkk. Zeg, heel veel succes, voor vragen kun je altijd mailen en heel graag tot gauw.

Copieright.

Geniet van deze online minicursus, deze is met veel postieve energie en liefde door mij zelf gemaakt, speciaal voor jullie. Deze cursus is mijn eigendom. Respecteer
 mijn auteursrechten, je hebt toestemming van mij  nodig om het te gebruken voor andere doeleinden. Je kunt het dus niet delen met derden.

Workshoppakket 

Mocht je nog meer creatief bezig willen zijn, maar je hebt geen tijd om materialen te halen of je wilt eigenlijk liever de winkel in deze tijd niet in dan kun je evt. een superleuk Workshoppakket bestellen, om alleen of samen met bv. je vriendin iets gezelligs voor binnen te maken. Dit keer is het een krans die je op de bijgevoegde staander kunt hangen of prachtig op een schaal kunt etaleren. De materialen zijn heel houdbaar  en  met kerst kun je het stuk heel makkelijk oppimpen bv. met lichtjes tot een prachtig kerststuk. Je kunt dit pakket tot 1 nov. bestellen en dan wordt het vrijdag 6 nov. op het opgegeven adres bezorgd. Dan heb je nog een week de tijd om het te maken. Bestel je voor 2 pers. of meer, krijg je er een heel hip Pluktuin schaartje bij kado. De hele winter door heb ik verschillende pakketten.  Dus ja hoe komen wij gezellig deze coronawinter door,? NOU ZOOO!!!
Meer informatie zie link hierboven.

Filmpje Constructie

HIerboven heb ik een filmpje toegevoegd, waarin ik uitleg hoe ik het derde stuk van onze cursus heb gemaakt. Dit is gewoon een heerlijke tijd om met mooi najaarsmateriaal bezig te zijn. Ik heb hieronder een aantal linken toegevoegd voor de nodige inspiratie.

*Bessen en Bottels
*Appeltjes
*Bloemerig rood
*Vruchten

Verder heb ik net een nieuw Blogbericht gepubliceerd, via onderstaande link kom je bij een bericht over al mijn Bloemerige zomerse Pluktuin activiteiten.

Blogbericht: Plukbloemen2020Laatste Blogitems